Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Contact Us

Use the form on the right to contact us.

 

Name *
Name
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

JOURNAL

Kokosvoks er noe av det reneste man kan få og uavhengige kilder sier at den brenner 90% renere enn soyavoks, som også er kjent for å brenne rent. 

Boynoo duftlys er laget av ren økologisk kokosvoks tilsatt mild duft og eteriske oljer av høyeste kvalitet. Og det dufter ikke kokos, men kanskje en mix av sedertre, mynte og mandarin.
De med sarte neser kan glede seg, for lysene er laget med allergivennlige dufter og naturlige eteriske oljer. Ikke nok med det - alt er ekte håndverk, inntil minste detalj. 

THE STORY BEHIND OUR NAME

BOYNOO CANDLE CO.

boynoophotoleaflets-copy.jpg

 

Der det syd-amerikanske fastlandet møter Atlanteren i nord, åpenbarer seg et tropisk lite paradis hvor bare en ørliten del er beboelig. Resten er jomfruelig Amazon-jungel. Under dette himmelhvelvet finnes en av verdens mest fargerike faunaer og vitenskapen oppdager stadig nye arter. Allerede før man entrer jungel-beltet, kan man skue late papegøyer og små apekatter som slynger seg rundt i trærne. Det bugner av saftige appelsiner, banan-klaser, kokosnøtter. Og ikke minst en rikdom av jungelens urtevekster, som indianerkvinner selger på det lokale markedet.

3aaa392388a76dbca5792e9d5b405088.jpg
534dd657af3c72b2f9f53793cb3c0f1a.jpg

Ved kysten, der sivilisasjonen klynger seg utenfor randen av det tykke jungelbeltet, levde for mange år siden en karismatisk kreolsk kvinne. Selv om hun var elegant i klesveien og mestret etikette, kvidde hun seg aldri for å brette opp ermene. Hennes pikenavn var Boynoo. Hun ektet en indisk forretningsmann som dyrket og elsket henne. Før han døde så altfor tidlig hadde de to rukket å fostre opp syv barn sammen, derav to yndige småpiker. Barna lærte gode manerer og til søndags ble de kledd opp, småpikene med fletter i håret og iført nette hvite kjoler med kniplinger og blonderander.

IMG_7309.jpg

Boynoo var en ambisiøs forretningskvinne med en sterkt utviklet rettferdighets-sans, og hennes hjerte banket for veldedighet. Ikke bare skjenket hun penger til fasiliteter for de som hadde minst, men hun adopterte også en indianerpike. Hun sendte barna sine til europeiske skoler og universiteter for å sikre dem god utdanning og en sikker fremtid. 

Boynoo var ekte, ærlig og jobbet hardt for det hun trodde på. Hun var streng, kvalitetsbevisst og siktet høyt i alt hun foretok seg. Men hun var alltid i kontakt med hjertet sitt. 

Hun var min mormor,

...og navnet Boynoo Candle Co er inspirert av henne ♡

//Ea 

_________________________________________________________________________________

 

Where the South American mainland meets the Atlantic Ocean in the north, a small tropical paradise where only a tiny part is inhabitable reveals. 

The other part is virgin Amazonian jungle. Under this beautiful sky you'll find one of the worlds most colorful faunas with science still discovering new species. Even before entering this jungle belt, you can catch a glimpse of lazy parrots and small monkeys slinging in the trees.

It abounds with juicy oranges, bunches of bananas and coconuts, and especially a wealth of herbal plants that Indian women sell on the local market. 

Many years ago, a charismatic creole woman lived by the coast right where the civilisation is located outside the dense jungle. Even though she was elegant in her dressing og mastered etiquette, she never hesitated when work needed to be done. Her maiden name was Boynoo. She married an Indian business man who worshipped and adored her. Before he died so very too early, they managed to raise seven children together. Amongst them two adorable girls. The children learned good manners, and every Sunday their nanny dressed them up in their finest clothes, the little girls with pigtails in their hair and sweet white lace dresses.

Boynoo was an ambicious business woman with a strong developed sense of justice. Her heart was beating for charity work. Not only did she donate money to facilitate for the poorest, but she also adopted an indian girl. She sendt her children to European schools and universities securing their possibilities for the best education and future.

Boynoo was genuine, honest and worked hard for what she believed in. She was strict, quality conscious and aimed high in every project she had. Still, she was very in touch with her heart.

She was my grandmother, 

... and the name Boynoo Candle Co is inspired by her <3 

//Ea